Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Aanmelden bij het Nederlands Vakman Platform

CV-monteur-079.nl is een initiatief van het Nederlands Vakman Platform. De doelstelling van het N.V.P. is om aan gecertificeerde CV ketel monteurs, die werkzaam en gevestigd zijn binnen een bepaald verzorgingsgebied, een uniek platform te bieden waar men aan consumenten en bedrijven betaalbare en hoogkwalitatieve diensten kan aanbieden. Naast vakmanschap zijn de enige voorwaarde die wij als Nederlands Vakman Platform stellen, dat u als gecertificeerd CV monteur garant staat voor een kwalitatieve dienstverlening en een excellente service.

HET UNIEKE PLATFORM DAT BEDRIJVEN EN CONSUMENTEN BESCHERMT

Het unieke concept dat door specialisten van het Nederlands Vakman Platform is ontwikkeld is tweeledig. Door in principe alleen gecertificeerde CV monteurs de mogelijkheid te bieden om zich aan te kunnen sluiten bij het Nederlands Vakman Platform, sluiten we malafide CV monteurs vrijwel uit. Op deze wijze kunnen we aan bedrijven en consumenten een hoge mate van zekerheid en kwaliteit aanbieden. Dat geldt ook voor de tarieven. Die zijn transparant en worden vermeld op de regionale websites. Een klant kan dus achteraf niet met onaangename verrassingen geconfronteerd worden.

N.V.P. HET UNIEKE PLATFORM DAT VOOR EEN GEGARANDEERDE OMZET ZORGT

Het Nederlands Vakman Platform is geen leadgenerator, maar een omzetgenerator. Wanneer een bedrijf of consument een beroep doet op de dienstverlening in uw rayon, dan krijgt u als enige geregistreerde CV monteur deze opdracht aangeleverd. U dient er dan voor te zorgen, dat de opdrachtgever zo spoedig mogelijk adequaat en deskundig geholpen wordt. Wanneer u zich aangesloten heeft bij het Nederlands Vakman Platform, kunt u na een proefperiode van één maand het logo van de N.V.P. op uw website plaatsen. U ontvangt hierover schriftelijk bericht. Bovendien wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de website van het N.V.P.

VOLGEND JAAR 10 RAYONS VAN HET NEDERLANDS VAKMAN PLATFORM

Volgend jaar zal het aantal rayons sterk worden uitgebreid. Wij gaan er van uit dat wij aan gecertificeerde CV monteurs dit jaar circa 10 rayons kunnen aanbieden. Vanwege het grote aantal aanvragen van bedrijven en consumenten zijn wij met spoed op zoek naar CV ketel monteurs voor de rayons www.cv-monteur-010.nl, www.cv-monteur-015.nlwww.cv-monteur-070.nl en www.cv-monteur-079.nl .

KIES OOK VOOR NEDERLANDS EERSTE EN ENIGE OMZETGENERATOR

Voor meer informatie:

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of ga naar de website: www.nederlands-vakman-platform.nl