Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Erkend installateur Zoetermeer geeft zekerheid

Waarborg dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd

Wanneer u in de regio Zoetermeer op zoek bent naar een installateur kies dan altijd voor een erkend installateur Zoetermeer die erkend is door het KvINL. Als opdrachtgever heeft u dan de zekerheid dat het werk veilig en deskundig wordt uitgevoerd en dat u niet te maken heeft met een ‘prutser’. Heeft u wel met een ‘prutser’ te maken dan worden de werkzaamheden meestal niet volgens de wettelijke richtlijnen uitgevoerd. Tevens gebruikt men geen professionele onderdelen, want dat is volgens de ‘deskundige’ niet nodig. Zeker met installaties als cv ketels kan dat zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Jaarlijks overlijden er in Nederland helaas volkomen onnodig mensen als gevolg van koolmonoxide vergiftiging. Zet de gezondheid van uw gezin niet op het spel en kies voor een erkend installateur Zoetermeer.

Hoe kan ik een erkend installateur Zoetermeer herkennen?

U zult zich wellicht afvragen hoe u een erkend installateur Zoetermeer kunt herkennen. Alleen installateurs die erkend zijn door het KvINL mogen het logo op hun website en briefpapier plaatsen. Wanneer u als opdrachtgever er helemaal zeker van wilt zijn controleert u in de database van het KvINL of dit klopt. Onze erkend cv monteur Zoetermeer is niet alleen erkend door KvINL, maar ook door het Nederlands Vakman Platform. Vakmensen die door het N.V.P. zijn erkend kunt u herkennen aan het oranje logo. De erkend installateur van K.G. onderhoud en installatietechniek verstaat zijn vak en werkt volgens de wettelijke voorschriften. Mocht er zich een calamiteit voordoen met gevolgschade, dan heeft u de zekerheid dat dit niet is veroorzaakt door ondeugdelijke werkzaamheden die zijn uitgevoerd.                    

Erkend installateur Zoetermeer duurder dan een niet erkend installateur?

Een erkend installateur is gemiddeld niet duurder dan een installateur zonder erkenning. Wel kunnen de materialen die gebruikt worden iets duurder zijn, omdat dit materialen voor professioneel gebruik zijn. Een erkend installateur Zoetermeer gaat voor zekerheid, veiligheid en duurzaamheid. Hij neemt geen risico’s door met goedkopere materialen te gaan werken. Heeft u werkzaamheden of een CV storing waarvoor u onze erkend installateur Zoetermeer wilt inhuren? Dan kunt u 24/7 contact met ons opnemen en bel  079 – 30 40 300.